Brisanje naloga

Na ovoj stranici možete zatražiti trajno brisanje vašeg korisničkog naloga za Jurist Biro i Tempus aplikaciju, zajedno sa povezanim ličnim podacima.

Kako funkcioniše brisanje naloga

  1. Unesite email adresu povezanu sa vašim nalogom i pošaljite zahtev.
  2. Na tu adresu poslaćemo email sa linkom za potvrdu. (Ako za uneti email ne postoji nalog, email neće biti poslat.)
  3. Klikom na link u emailu potvrđujete zahtev za brisanje.
  4. Nakon potvrde, nalog i povezani lični podaci biće trajno obrisani po isteku perioda od 7 dana.

Zahtev za brisanje možete podneti i direktno iz Tempus aplikacije, u podešavanjima naloga.

Koji podaci se brišu

Po izvršenju zahteva trajno se uklanjaju lični podaci vezani za pristup nalogu, uključujući:

Nakon brisanja prijava na nalog više nije moguća.

Koji podaci se zadržavaju i zašto

Evidencije koje vaš poslodavac vodi u skladu sa zakonskim obavezama — podaci o zaposlenju, evidencija radnog vremena, evidencija odsustava i zadužene opreme — ostaju sačuvane. Tim podacima upravlja poslodavac kao rukovalac podataka, a mi ih čuvamo u njegovo ime radi ispunjavanja zakonskih obaveza (npr. radno i računovodstveno zakonodavstvo). Ovi podaci nisu vezani za vaš pristupni nalog i ne mogu se koristiti za prijavu nakon brisanja.

Otkazivanje zahteva

Ako se predomislite, brisanje možete otkazati u bilo kom trenutku tokom perioda od 7 dana, pre nego što bude izvršeno — klikom na link za otkazivanje koji ćete dobiti u emailu o zakazanom brisanju, ili putem Tempus aplikacije. Nakon isteka tog perioda brisanje je trajno i ne može se poništiti.

Kontakt

Za sva pitanja u vezi sa brisanjem naloga i zaštitom podataka možete nas kontaktirati putem kontakt forme na juristsoft.com.